Top 3 Onmisbare Essentiele Olien voor Kids

July 3, 2013

Essentiële oliën* kunnen heel goed toegepast worden bij kinderen. Veel voorkomende kwaaltjes en klachten kunnen eenvoudig verlicht worden door diverse essentiële oliën. Variërend van blauwe plekken tot verkoudheid, slaapproblemen en zere tandjes. Hieronder volgt een overzicht van een aantal oliën die eigenlijk onmisbaar zijn in een huishouden met kinderen:

Roomse Kamille

De geur van roomse kamille is fris, zoet en kruidig. Kamille is vooral bekend van de ontspannende thee maar is ook als essentiële olie heel waardevol.

Helicryse

Helicryse heeft een bijzondere kruidige geur en is met name heel waardevol in de huidverzorging. Het is een van meest krachtige oliën bij blauwe plekken.

Sweet Dreams Kids

Deze zachte geur van lavendel en rode mandarijn is een heerlijke olie voor kinderen en baby’s.

Deze 3 oliën zijn uiterst effectief en ideaal om in huis te hebben. Overigens is onze Healthy Air Kids een aanrader bij verkoudheid en griep, zowel preventief als om het beter worden te ondersteunen.

* Gebruik alleen pure essentiële oliën van een betrouwbare kwaliteit! Bij zwangerschap, medische klachten, medicijngebruik en bij baby’s en kleine kinderen dient u te controleren of het betreffende product in die situatie geschikt is. Zie voor meer informatie en dosering FAQ’s.

Iris-van-Ooyen-04
© 2024 Bright Eyes