Wat heb jij hier te doen?

July 5, 2013

“Waarom ben ik hier? Wat is mijn unieke taak?” Dat is een vraag die ik regelmatig hoor tijdens readings en persoonlijke consulten. Veel mensen zijn op zoek naar de zin van hun leven en willen er zoveel mogelijk vorm aan geven. Ik ben in de loop van de tijd patronen en structuren gaan zien in de readings en bij mensen. Iedereen heeft een unieke taak, een speciale missie hier te volbrengen. Jij hebt iets unieks in je wat niemand anders heeft te bieden. De ervaringen die je hebt opgedaan, de opleidingen, de teleurstellingen, je successen; het is een unieke combinatie die zelfs je tweelingbroer of –zus niet zou kunnen evenaren. En het heeft je voorbereid, of je je daar nu bewust van was of niet, om iets te doen met die ervaring en talenten. Jouw pad en jouw kennis zijn een bron van inzichten, informatie of misschien wel een bijzonder product. Je kunt iemand anders helpen. Maar het probleem is vaak hoe je dat samensmelt tot een concreet iets.

Ik heb de afgelopen jaren ontdekt dat er diverse Soul Teams zijn en dat iedereen lid is van zo’n uniek team. Deze teams hebben allemaal een specifieke taak, een specialisatie. En jij maakt onderdeel uit van zo’n team. Te weten bij welke team je hoort, geeft vaak een gevoel van ‘thuiskomen’ en herkenning. Er vallen veel puzzelstukjes op z’n plek. Ik hoor mensen vaak zeggen dat ze nu snappen waar een bepaalde fascinatie vandaan komt of waarom ze in een bepaalde richting worden ‘getrokken’. Het weten van je Soul Team geeft structuur en richting en biedt je een houvast op je zoektocht. Je kunt nu gefocust aan de slag en voelt je ondersteund, zowel door de kennis van waar je bij hoort als ook het feit dat er meerdere mensen zijn die lijken op jou. Die op een bepaalde manier vergelijkbaar functioneren en een zelfde passie hebben.

Ben jij benieuwd naar jouw Soul Team? In een persoonlijk traject is dit één van de belangrijke aspecten die uitgebreid aan de orde komt. Heb jij het gevoel dat je hier iets te doen hebt maar weet je niet wat dat is? Meld je dan nu aan voor een gratis Clarity Session met mij. Tijdens deze sessie leid ik je door een proces om te zien wat voor jou de volgende stap kan zijn in je ontwikkeling.

Je kunt je hier aanmelden voor een GRATIS Clarity Session

Iris-van-Ooyen-04
© 2024 Bright Eyes