Warning: Undefined array key 0 in /var/www/vhosts/2brighteyes.com/httpdocs/wp-content/themes/basstheme/functions.php on line 439

Wanneer is het tijd om je energie te managen?

July 5, 2013

Er zijn een aantal cruciale dingen die ik heb geleerd de afgelopen jaren en het managen van mijn energie is daarvan één van de meest belangrijke leerpunten. Door mijn gevoeligheid pikte in snel van alles op van andere mensen (en vaak stond ik zo ‘open’ dat ik m’n energie al weg had gegeven voor ik het door had). Door de onbewuste neiging van healers om anderen altijd maar te helpen en iemands problemen te willen oplossen (zonder eerst voor mezelf te zorgen) was ik doorlopend moe. Ik vroeg me af wat er mis met me was en ik was er op een gegeven moment van overtuigd dat ik last had van een nog onontdekte kwaal.

Het heeft heel wat jaren geduurd voordat ik er achter kwam dat het enige ‘probleem’ mijn meer dan gemiddelde gevoeligheid was. En dat het echte probleem was dat ik nooit had geleerd hoe ik daar mee om moest gaan. Zodra ik geleerd had om mijn energie te managen en de signalen te herkennen, kon ik eindelijk gaan doen waarvoor ik hier ben.

Ben je benieuwd of jij je energie onder controle hebt of dat er nog winst te behalen valt?

Dit zijn signalen dat het tijd is om je energie te gaan managen:

Er zijn nog wel meer signalen, maar dit zijn de belangrijkste. Als jij je herkent in één of meer van de bovenstaande situaties dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan je energiemanagement. Het betekent simpelweg dat je energie ‘laat liggen’ of onnodig weggeeft.

Wat levert het managen van energie je op?

Het hebben van voldoende energie was voor mij een belangrijke doorbraak om echt ‘mijn ding’ te gaan doen. Ik deel nu mijn ervaringen en tips in een gratis TeleSeminar.

Meld je hier aan voor de gratis audio-opname

Iris-van-Ooyen-04
© 2024 Bright Eyes