Geurige Reisapotheek voor op Vakantie

July 5, 2013

Lavendel

Lavendel is een van de meest populaire essentiële oliën, vanwege de heerlijke geur en ontspannende eigenschappen. Maar lavendel heeft nog veel meer, wellicht minder bekende, toepassingsmogelijkheden die op reis goed van pas komen:

Pepermunt **

Pepermunt is een frisse en krachtige olie die duidelijk aanwezig is. Deze olie wordt veel gebruikt in de mondverzorging en wordt in de likeur Crème de Menthe als aroma gebruikt. Daarnaast is pepermuntolie een EHBO-middel bij onderstaande klachten:

Deze twee oliën bieden een oplossing voor de meest voorkomende fysieke klachten en problemen die je op reis kunt tegenkomen. Aangezien de zomervakantie eraan komt, is er een speciaal reissetje samengesteld van lavendel en pepermuntolie. Deze ‘reisapotheek’ is nu in de aanbieding van €21,90 voor €19,95. Je kunt de geurige reisapotheek hier bestellen.

* Essentiële oliën kunnen worden gebruikt om lichaam en geest op vele manieren te ondersteunen maar vervangen nooit een arts. Bij zwangerschap, medische klachten, medicijngebruik en bij baby’s en kleine kinderen dient u te controleren of het betreffende product in die situatie geschikt is.
** Gebruik pepermunt niet inwendig tijdens zwangerschap of zoogperiode en bij kinderen jonger dan 6 jaar. Pepermunt is een stimulerende olie, dus gebruik het niet vlak voor het slapen.

Iris-van-Ooyen-04
© 2024 Bright Eyes