De Geur van November

July 5, 2013

De maand november is al weer begonnen en de geur van november is inmiddels verstuurd naar alle geurabonnees. Ik dacht misschien is het leuk voor anderen om ook te horen waar de geur van november voor staat en welke energie we deze maand kunnen verwachten…

November
De geur van november is inspirerend en enthousiasmerend. Na het loslaten van de afgelopen maanden is het tijd voor nieuwe energie en initiatieven. Laat de vastomlijnde gedachten van hoe de wereld er zal uitzien los. Laat je verrassen als je buiten de lijntjes durft te denken. Zie wat er werkelijk mogelijk is als je de vaste grond onder je voeten verankert met het hoger doel dat je hier dient. Door die twee werelden samen te brengen, zal je perspectief veranderen. Je wordt uitgenodigd om verder te denken en te gaan dan je tot nu toe hebt gedurfd. Stap uit die vastomlijnde kaders en zie waar je werkelijk blij van wordt en energie van krijgt. Laat de adem door je heen stromen en je lichaam en geest vullen met energie en inspiratie.

Ingrediënten van de November geur:

De geur van November is alleen verkrijgbaar bij een geurabonnement. Heb je ook interesse om maandelijks een unieke geur te ontvangen die is afgestemd op de energie en sfeer van de maand? Kijk dan hier voor meer informatie over een geurabonnement.

Iris-van-Ooyen-04
© 2024 Bright Eyes